MiniPrix.ro – Haine online ieftine la preturi de nimic

Un trend destul de nou aparut in Romania care a prins foarte bine la public, ca de altfel orice serviciu/produs oferit gratuit sau foarte ieftin fata de nivelul pietei. Uite asa a ajuns si magazinul online de haine ieftine MiniPrix la aproximativ 30.000 vizitatori unici zilnici!

Ce sa mai, omul cand vede promotii si tot felul de reducerii de sezon sare in sus si se apuca pe comandat haine online cum e si in cazul de fata cand vine vorba de www.miniprix.ro .

miniprix

In seara asta ma uitam pe site-ul MiniPrix.ro si imi propuneam chiar eu sa fac o comanda care sa cuprinda 2-3 tricouri de vara ca tot o venit caldura, o pereche de bermude si eventual niste accesorii cu care sa-mi fac mofturile.

E prima data cand aplic o comanda la ei pe site cu toate ca stiam de ceva timp de MiniPrix, insa din acest motiv o voi face si mai mica pentru simplu fapt ca sunt curios de calitatea oferita si de seriozitatea lor. (Nu se pune problema sa nu vina curierul, deoarece este o firma trusted.. insa important e sa fie si punctuali, nu doar vorbe).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Alti termeni folositi:

Leave A Comment

WordPress Blog